logo

”Det forunderlige liv”

Du har et liv som på mange måder er velfungerende, men du har en fornemmelse af, at der gemmer sig mere glæde i tilværelsen, end den du oplever i hverdagen.

Måske du mærker en utilfredshed, en tristhed, en uforklarlig undertone af at tiden går, og at alting kører i det sammen spor.

Det kan være, at du har en fornemmelse af, at du har mistet kontrollen over din tilværelse, måske har en rund fødselsdag, en skilsmisse, en fyring eller et dødsfald, uventet sat gang i en proces, hvor du begynder at tænker over dit liv.

Måske du hører til dem, som altid tilgodeser andres behov og glemmer dine egne. Nu føler du dig drænet for energi og har svært ved at finde ud af hvordan du skal komme videre.

Måske du hører til dem der har så travlt, at du aldrig får fred og ro til at tænke dine egne tanker. Du har aldrig fået klarlagt dine inderste mål, dine drømme og visioner for dit liv, alt synes blot at drukne i en travl kalender.

Det kan være, at dine børn er ved at flytte hjemmefra, og det skræmmer dig. Det ”forunderlige liv” er et forum for dig, som ønsker at mødes med ligestillede og drøfte livets mange udfordringer. Du mødes med 5-8 andre under ledelse af en terapeut, som er trænet i at arbejde med tilværelsens grundvilkår.

Gruppen samles en gang hver 2. uge i behagelige rammer i Hellerup, hvor vi over 3-4 timer arbejder med de emner, du og resten af gruppen vælger at bringe frem. Vi deler erfaringer og udveksler synspunkter og perspektiver på hinandens tilværelser og frem for alt støtter og inspirerer vi hinanden. Du vil møde mennesker som måske ligner dig selv og andre som ikke gør, men frem for alt får du mulighed for at få et reflekteret møde med dig selv og din egen virkelighed.

Varighed:
Gruppen kører over 6 måneder med mulighed for fortsættelse.

Pris:
Det koster kr. 500,00 pr. deltager pr. gang.

Tilmelding og en obligatorisk forsamtale, (gratis), er nødvendigt. Meld dig til hos Lone Plannthin som oplyser tid og sted og i øvrigt besvarer eventuelle spørgsmål du måtte have.

Exam Psykoterapeut Lone Plannthin Lund
Tlf.: +45 257 9646
E-mail: mail@loneplannthin.dk

Tid og sted:
Ring og høre nærmere

 

 

 

 

 

Plannthin Coach & Consulting · Park Allé 4, DK-3120 Dronningmølle · telefon +45 25 67 96 46 · mail@loneplannthin.dk
Afbud meddeles telefonisk inden kl. 18 senest dagen før en aftale. Ved udeblivelse uden afbud hæfter du for honoraret.

Valid XHTML 1.0 Transitional | Valid XHTML 1.0 Transitional | Valid CSS!